Meer mensen bezoeken de mondhygiënist

Meer mensen bezoeken de mondhygiënist

Hoogvliet – “Het is druk bij Mondzorg Briljant in Hoogvliet. Gezond tandvlees en gaatjes voorkomen is voor veel mensen belangrijker aan het worden. Door corona zijn we ons bewust geworden dat gezond zijn echt prioriteit heeft en daar hoort de mond ook bij. Een slechte mondgezondheid kan het risico op lichamelijke aandoeningen verhogen.” 

Het zijn roerige tijden geweest vertelt eigenaresse en mondhygiënist Melissa Boekhoud-Link. Eind 2019 heeft ze een flinke stap gezet naar een groter pand met twee nieuwe, moderne behandelkamers en extra mondhygiënisten. Enkele maanden daarna kwam corona, bij de eerste lockdown waren ze gesloten. Gelukkig bleek dat het strikte hygiëne protocol in de tandheelkunde goed was, hierdoor bleven ze wel open bij de volgende lockdown. Dit betekende overigens geen volle agenda’s, mensen met corona-klachten bleven thuis. 

Drukte bij Mondzorg Briljant

Gelukkig gaat de groei van Mondzorg Briljant inmiddels weer goed. Er zijn veel nieuwe aanmeldingen, van kinderen tot volwassenen. Bij kinderen wordt er bijvoorbeeld poetsles gegeven om gaatjes te voorkomen. Of helpen ze pubers hun beugel goed schoon te krijgen. Wat veel ouders niet weten is dat kinderen tot 18 jaar gratis naar de mondhygiënist kunnen gaan, het word volledig vergoed vanuit de basisverzekering.  Volwassenen komen voor een lekker schoon gebit, tandsteen verwijderen of een uitgebreidere behandeling wegens ontstoken tandvlees. “Inmiddels zijn er zoveel nieuwe aanmeldingen dat de agenda’s echt vol staan” verteld Melissa enthousiast; “Die volle agenda’s gaan we oplossen, vanaf oktober zal een extra behandelkamer worden geopend! Het inrichten van deze 3e kamer is al begonnen, ze werken nu aan het leidingwerk en de airco’s.“

Dat betekent ook dat het team verder zal groeien, in juli is mondhygiënist Megan al begonnen en per oktober start mondhygiënist Ruben. Het is fijn dat het nu zo goed gaat met de praktijk en we een mooi team hebben om iedereen te helpen aan een stralende lach!”

Mocht u een afspraak willen maken dan kunt u dit telefonisch doen op 010-4161183

 

Winactie: alle nieuwe inschrijvingen
maken kans op een elektrische
tandenborstel!
*Trekking 30 september 2021