Ervaringen

Lees hieronder enkele ervaringen, Klik hier voor meer!


"Zeer tevreden"

Beoordeling:
Naam: Corry | Soort behandeling: Gebitsreiniging

Melissa is een rustige, deskundige, vriendelijke mondhygieniste die haar vak verstaat. De eerste behandeling was ik nerveus, ze neemt de tijd en moeite om je gerust te stellen. Alles ziet er hygienisch en nieuw uit. Nou deze dame heeft er een vaste klant bij.


“Vakvrouw”

Beoordeling:
Naam: Anoniem | Soort behandeling: Gebitsreiniging

Sinds enige tijd kom ik bij deze praktijk en het heeft mij aangenaam verrast, dat deze jonge vrouw al heel sterk in haar schoenen staat en heel goed haar vak verstaat. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, je wordt gerustgesteld, geinformeerd over alles wat je maar over je gebit kan vragen. De behandeling is duidelijk, tijdsduur is vantevoren doorgenomen en de verder te nemen stappen worden afgesproken. De behandelingen hebben ervoor gezorgd dat bij mij in korte tijd zichtbaar en voelbaar resultaat te merken was. Kortom, een hele prettige ervaring bij een vakvrouw met nog een hele mooie toekomst voor zich!


“Zeer Deskundig”

Beoordeling:
Naam: Jenny en Yolanda | Soort behandeling: Gebitsreiniging

Een zeer goede ervaring met Briljant. Melissa is heel geduldig en lief voor mijn moeder van 78 jaar. Schenkt veel aandacht aan ons en is inderdaad een zeer deskundige mondhygiëniste. Praktijk is mooi en schoon.


“Gezellig en kwaliteit!”

Beoordeling:
Naam: Carla villerius' | Soort behandeling: Gebitsreiniging

'Bij mondzorg Briljant is de kwaliteit super! Het is een gezellige praktijk en de dames zijn heel vriendelijk. Sinds kort gaan ook mijn beide dochtertjes van 12 en 9 jaar en dit is heel fijn om ze te leren hoe ze hun gebit schoon en gezond houden. Een aanrader!