Samenwerking

Tandartsen

Mondzorg Briljant werkt met alle tandartsen uit de omgeving goed samen. Veel tandartsen uit regio Hoogvliet, Poortugaal, Rhoon en Spijkenisse verwijzen naar ons voor de behandeling van kinderen en volwassenen. De tandarts kan een verwijzing geven voor een behandeling. Komt u op eigen initiatief naar ons? Ook dan werken we graag samen met uw tandarts.

Steunen lokale bedrijven

Een belangrijk punt voor Melissa (eigenaar Mondzorg Briljant) is het steunen van lokale bedrijven. Al voordat de praktijk was geopend was ze lid van de Samenwerkende Bedrijven Hoogvliet Gadering (HOV), waarmee het bedrijvenpark de Gadering de aanwezige bedrijven ondersteunt. De verbouwing van het pand en inrichten tot praktijk is ook uitgevoerd door lokale bedrijven. Al het drukwerk wordt verzorgd door Plusprint en Richard Hilgers van RCH Accountants verzorgt de boekhouding en administratie.

Sponsoring

Mondzorg Briljant steunt ook lokale sportverenigingen, zoals Handbal Feyenoord en de Rhoonse Ruiters. Zoekt jouw vereniging sponsors? Laat het ons weten!
Klay

Klay interieurbouw